GPS trackers voor voertuigen

Voor auto’s kunnen GPS volgsystemen helpen om actuele locaties, gereden ritten en afstanden te monitoren. Wij leveren ook bijbehorende SIM kaarten, aangezien gegevens van de locatie via de GPS tracker naar een satelliet worden verzonden. Wij bieden passende pakketten voor ieder wagenpark, maar we hebben dus ook gps trackers voor particulieren.

GPS trackers voor ouderen

Ook voor ouderen met dementie, kinderen en huisdieren kan het handig zijn om een GPS tracker aan te schaffen. Het gebeurt vaak dat dementerende ouderen de weg kwijt raken wanneer ze alleen naar buiten gaan. Dit kan enorm gevaarlijk zijn, daarom kan het wel heel goed zijn om dit middels een volgsysteem in de gaten te houden. Bekijk ons actuele aanbod van GPS volgsystemen voor ouderen.

GPS trackers voor kinderen

Bij kinderen die op een drukke straat of in een drukke wijk buiten spelen, is het soms fijn wanneer je ze in de gaten kan houden. Ze bestaan in compacte maten, zijn gemakkelijk mee te dragen en zijn erg stevig. De GPS trackers bestaan ook in de vorm van horloges, zodat kinderen deze ook niet makkelijk kwijt raken. Zie hier ons actuele aanbod van GPS trackers voor kinderen.

GPS trackers voor huisdieren

Ook uw huisdieren kunt u volgen met onze GPS trackers. Voor katten en honden kan dit de ideale manier zijn om inzicht te krijgen in waar ze zich bevinden wanneer ze buiten het huis zijn. Zo raakt u nooit meer uw huisdier kwijt. De GPS tracker is makkelijk te bevestigen aan de halsband van de kat of hond. Deze is waterbestendig en erg stevig. Bekijk hier ons actuele aanbod van GPS trackers voor dieren.