Er zijn verschillende redenen waarom een GPS tracker handig is: het kan erg handig zijn voor bedrijven met kleine en grote wagenparken en particulieren om direct een voertuig te lokaliseren. Verder is het handig om inzicht te krijgen in welke ritten er gemaakt zijn. Op deze manier zal bij diefstal te achterhalen zijn waar het voertuig zich bevindt. Onze GPS trackers zijn allemaal zeer gemakkelijk te gebruiken en makkelijk te installeren.

audi a6

Vraag nu direct een offerte aan!

Realtime tracking

Met onze Auto Trackers heeft u altijd inzicht via het online platform. Het track en trace apparaat verzendt via een SIM kaart gegevens over de locatie naar de satelliet. Met behulp van een gebruikersnaam en wachtwoord logt u overal ter wereld in op het online Nederlandstalig platform. Met de realtime tracking ziet u wat de huidige locatie van het voertuig is. Ook eerder gereden ritten kunnen bekeken worden. Met een druk op de knop kan extra informatie als chauffeur/ persoon en voertuig opgehaald worden. Vooraf kan bepaald worden wanneer u extra meldingen via de e-mail wilt ontvangen.

gps signaal
SOS knop

Zekerheid met de SOS knop en extra functies

Wanneer de chauffeur in moeilijkheden zit kan deze hulp inschakelen door middel van de SOS knop. Er verschijnt dan een e-mail of SMS bij de ontvanger. Deze kan direct inloggen op het platform en bekijken waar de auto zich bevindt. Ook kunnen er meldingen via de e-mail verschijnen wanneer de snelheidslimiet overschreden wordt, of wanneer de verbinding verloren gaat. Van te voren kan ook een bepaald gebied ingesteld worden. Wanneer het voertuig zich hierbuiten bevindt, verschijnt er ook een melding.

Eenvoudige aansluiting

Het apparaat is eenvoudig in de auto aan te sluiten middels de OBD2 aansluiting die zich in elke auto bevindt. Optioneel is een verlengkabel verkrijgbaar. Wanneer de spanning in de auto wegvalt dan neemt de interne batterij dit over. Bij (poging tot) diefstal van de tracker ontvangt u een melding op uw mobiele telefoon. De GPS tracker voor auto’s is de ideale oplossing voor wie meer zekerheid wil.